استاندارد های کفش ایمنی

استانداردهای کفش ایمنی

استاندارد های کفش ایمنی  ( کفش کار )  برای اولین بار در سال 1344به تصویب قوانین استاندارد های ایران رسید. هدف از تعیین استاندارد های کفش ایمنی این بود که کفش های ایمنی را دسته بندی کرده و کاربرد آنها را در مشاغل مختلف بررسی کنند.

طبق استاندارد های کفش ایمنی ، کفش های ایمنی ( کفش کار ) باید در برابر نفوذ اجسام تیز به داخل و کف آن مقاوم باشد و نیروی که برای نفوذ به زیره آن لازم می باشد باید حداقل 1100 نیوتن باشد .ما در این مقاله سعی داریم که بخشی از این استانداردهای کفش ایمنی را برای شما بیان کنیم.

 

استاندارد های کفش ایمنی (کفش کار) 

استاندارد های کفش ایمنی

پاها، قلب دوم ما هستند! پس لباس مناسبی به تنشان کنیم! هنگام کار کردن، کفش باید با پای شما خم شود. در واقع کفش باید پای شما را در برگیرد نه اینکه محدود کند. استانداردهای یک کفش ایمنی  می­توان سبکی، انعطاف­پذیری کفش در پنجه و ضربه­ گیربودن  را نام برد. برخی از استانداردهای کفش ایمنی را باهم بررسی می کنیم.

  • جنس کفش ایمنی (کفش کار)

از نظر محافظتی، سرپنجه فولادی نقش اصلی را در حفاظت از انگشتان پا در مقابل ضربات بازی می کند. از این رو سرپنجه کفش ایمنی باید از جنس فولاد آبکاری شده بوده به گونه ای که توان تحمل ضربات با حداقل 200 ژول را دارا باشد. در غیر اینصورت خود سرپنجه به عنوان عامل برنده عمل کرده و باعث قطع انگشتان پا خواهد شد.

کفش ایمنی یحیی سرپنجه های کفش های خود را از فولاد ساخته است. و تمام استانداردهای جهانی را رعایت کرده است می توانید به قسمت مشاهده کاتالوگ محصولات ما سری بزنید و تمام مشخصات کفش های ما را بررسی کنید.

  •  ارگونومیکی کفش ایمنی

کفش تنها محل تماس پا با زمین حین راه رفتن است. و با انتخاب یک کفش مناسب و به اصطلاح ارگونومیک می­توانیم در کار کردن راحتتر باشیم. و از آسیب های وارده بر پاها (زانو و قوزک پا) و بخصوص کمر در راه رفتن­های طولانی مدت جلوگیری کنیم.

مدّ نظر قرار دادن نکات ارگونومیکی به علت اینکه پا قلب عصبی انسان محسوب می گردد. و تمام اعصاب اعضای مختلف بدن در پا متمرکز شده است و نیز به علت اینکه نحوه قرار گرفتن پا در کفش ارتباط مستقیمی با طرز شکل و فرم گرفتن اسکلت بدن و بویژه ستون فقرات دارد. بسیار حائز اهمیت است چرا که پیامدهای استفاده از کفش نا ایمن و نامناسب محدود به خطرات فیزیکی و ظاهری نبوده. بلکه اختلالات در عملکرد چشم، نارسایی های مزمن ستون فقرات و سردردهای مزمن نیز می تواند از علایم استفاده از کفش غیر ایمن و غیر ارگونومیک باشد.

  •  بهداشت کفش ایمنی

به لحاظ بهداشتی نیز در صورت استفاده از کفش های با آستری غیر بهداشتی باعث ایجاد میخچه و ایجاد قارچ و باکتری و بوی نامطبوع پا می شود.
در نهایت زیبایی و ظاهر کفش ایمنی نیز بایستی به شکلی باشد. که فرد با تمایل و رغبت خود و بدون اجبار از کفش ایمنی استفاده نماید. این نکته را هیچوقت نباید فراموش نمود که پا قلب دوم انسان است. پس برای محافظت از قلب دوم، کفش ایمنی و استاندارد بپوشیم.

 

کفش کار - کفش ایمنی

محصولات ایمنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با پشتیبانی
1
ارسال پیام به پشتیبانی سایت
نیاز به راهنمایی دارید؟