10 حقیقت تاریخی درباره کفش

درباره کفش

امروز می خواهیم درباره کفش چیزها و موضوعاتی را برایتان بیان کنیم که شاید تا به حال آن را نشنیده اید. و دوست داشته باشید که آن ها را بدانید پس با ما همراه باشید.

پوشیدن کفش از چه سالی آغاز شد؟

درباره کفش

نقاشی های که در یکی از غارهای اسپانیا یافت شده این را نشان می دهد که انسانها بیش از 15000 پیش از پوست حیوانات برای خود پوششی درست می کردند و دور پاهای خود آن را می پیچیدند. 

در بین النهرین (1200 تا 1600 سال قبل از میلاد) یک نوع کفش خاص که بسیار نرم بود توسط مردم کوهستان نشین استفاده می شد که در مرز ایران زندگی می کردند. همین کفش باعث شد تا قدمت استفاده از کفش توسط ایرانیان مشخص شود.

جنس کفش ها در گذشته به چه صورت بود؟

مردمان هر قسمتی از کره زمین در گذشته به گونه های متفاوتی برای خود کفش درست می کردند به طور مثال ونیزی ها از چوبین برای خود کفش درست می کردند اما ژاپنی ها از چوب درختان کفش می ساختند. کفش چوبی که کلاگ نیز نامیده می شود در هلند ساخته شد بدلیل پایین بودن از سطح دریا، مناطق باتلاقی زیادی در این کشور وجود دارد.

هلندی ها فهمیدند که کفش های چرمی در این منطقه خیس هستند و به راحتی خراب می شوند. به این دلیل است که آن ها کلاگ های چوبی را طراحی کردند. اگر چه ظاهر و جنس کفش ها باهم متفاوت بود اما هدف آنها یکسان بوده است. می توان نتیجه گرفت هدف از ساخت کفش در گذشته صرفا پوشش پا متناسب با جغرافیا و آب و هوای منطقه بوده است.

آیا در گذشته جایگاه افراد با کفشی که می پوشیدند ارتباط داشت؟

بله در گذشته طبقات پولدار و سران مملکت از صندل های نوک تیز و از رنگ های قرمز و زرد استفاده می کردند اما قشر ضعیف مانند بردگان از برگ درختان نخل صندل های را به پا می کردند. و تشخیص اینکه فردی از چه طبقه ای است به راحتی از روی کفش مشخص می شد.

آیا اندازه کفش برای پای چپ و راست یکسان بود؟ 

تا سال 1818 هیچ فرقی بین کفش هایی که برای پای راست یا چپ بودند وجود نداشت. اولین جفت کفشی که هم برای پای راست و هم پای چپ بود در فیلیپین اختراع شد.

بزرگترین موزه کفش در کجا قرار دارد؟

تنها موزه کفش در آمریکای شمالی در تورنتو ، آنتاریو می باشد. ویترین های کفش این موزه تا بیش از 4500 سال را پوشش می دهند. موزه کفش باتا کفش هایی را نمایش می دهد که سونجا باتا جمع آوری کرده است.

کفش پاشنه بلند از چه قرنی ساخته شد؟

در طی قرن 16 ام ، زنان اشرافی شروع به پوشیدن کفش هایی کردند که پاشنه های بسیار بلندی داشتند. پاشنه های برخی از این کفش ها تا حدی بلند بودند که زنان برای راه رفتن از خدمتکاران خود کمک می گرفتند.

بعد از این، چوب پاهایی مانند کفش اختراع شدند و در ونیز جار و جنجال به راه انداختند. برخی از زنان از این کفش های پاشنه بلند می پوشیدند و بلندی پاشنه ها آنقدر مضحک بود که قانون مجبور شد تا اندازه پاشنه کفش های زنانه را محدود سازد. ممکن بود زنان به خاطر کفش هایشان آسیب هایی جدی ببینند.

آیا مردان نیز از کفش های پاشنه بلند استفاده می کردند؟ 

لوئی 14 ام ، که با عنوان پادشاه خورشید نیز شناخته می شود. تنها 1 متر و 63 سانتی متر قد داشت. او به خاطر قد کوتاهش کفش های پاشنه بلند را مد کرد. سپس تمام مردان را مجبور به استفاده از این کفش ها کرد.

رسوم عجیب درباره کفش و جشن ازدواج

پوشیدن کفش در هر منطقه ای از جهان در کنار حفظ سلامت پا معنا و مفهوم خاصی دارد. در ادامه به چند مورد اشاره می کنیم.

به طو مثال: در قرون وسطی، پدر عروس و داماد مراسم کفش برگزار می کردند. در مراسم ازدواج، عروس کفش را به پا می کرد تا نشان دهد که حالا دیگر دارایی داماد می باشد. و یا در مجارستان داماد شراب را داخل کفش عروس ریخته و آن را به او می نوشاند.

درباره کفش های فضانوردان چه می دانید؟

چکمه های اولین انسانی که روی ماه قدم زد در هنگام برداشتن ازپایش خارج شد. و حالا جایی در فضا شناور است.

درباره کفش

ساخت اولین بند کفش

بند کفش های مدرن ( بند ها و سوراخ های کفش ) برای اولین بار در سال 1790 در انگلستان اختراع شدند. قبل از بند کفش ، کفش ها به طور معمول با سگک ها محکم می شدند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با پشتیبانی
1
ارسال پیام به پشتیبانی سایت
نیاز به راهنمایی دارید؟