کارفرمایان کدام قسمت OHS را می توانند اجرا کنند؟

کارفرمایان کدام قسمت OHS را می توانند اجرا کنند؟

با قانون بهداشت و ایمنی شغلی ، کارهایی که مربوط به بهداشت و ایمنی شغلی است ، به کلیه اماکن کار تبدیل شده است. به عبارت دیگر ، فعالیتهایی مانند ارزیابی ریسک برای هر محل کار ، آموزش کارمندان ، معاینات بهداشتی نیز از نظر قانونی واجب بود. از آنجا که این فعالیت ها از جمله وظایف متخصصان ایمنی شغلی و کارفرمایان است ، کارفرمایان این فعالیت ها را با OHS انجام می دهند. با این وجود ، انجام این فعالیتها برای مکانهای کاری در طبقه خطرناک و تعداد کمی از کارمندانی که هنوز وظیفه استخدام یک حرفه ای OHS را ندارند ، می تواند دشوار باشد.

کارفرمایان کدام قسمت OHS را می توانند اجرا کنند؟

الزامات آموزش کارفرما

کارفرمایان برای انجام فعالیتهای بهداشتی و ایمنی شغلی خود می توانند با دریافت آموزش از موسسات یا سازمانهای مجاز توسط وزارت کار و تأمین اجتماعی موفق باشند. این آموزش ها به مدت 16 ساعت در قالب آموزش از راه دور انجام می شود. کارفرمایان با گرفتن حداقل 50 امتیاز از امتحان می توانند موفق شوند.

کارفرما چه کاری می تواند انجام دهد؟

کارفرمایانی که آموزش دریافت می کنند و حق انجام خدمات OHS در محل کار را دارند ، می توانند فعالیت های بهداشتی و ایمنی خاصی را انجام دهند. این موارد شامل راهنمایی ، ارزیابی ریسک ، فعالیتهای اضطراری ، کنترل اطلاعات و کنترل محیط کار می باشد.

ارزیابی ریسک

کارفرمایان می توانند ارزیابی ریسک را در محیط کار انجام دهند. ارزیابی ریسک نه تنها وظیفه متخصص ایمنی شغلی و پزشک محل کار است بلکه باید به عنوان تیم انجام شود. با این حال ، کارفرمایان صلاحیت ایجاد این تیم و انجام تجزیه و تحلیل ریسک را بدون متخصص ایمنی شغلی در مکانهای کاری که کمتر خطرناک هستند و کارمندان کمتری دارند.

راهنمایی ، مشاوره

کارفرمایان به طور مستقیم مسئولیت مسائلی از قبیل بهبود روشهای کار ، انتخاب تجهیزات ، تعیین و اجرای اقدامات انجام شده ، سازماندهی کار و انتخاب کارمندان مناسب به منظور از بین بردن همه خطرات موجود در محیط کار را دارند. حتی اگر یک متخصص ایمنی شغلی یا پزشک شغلی در محل کار وجود نداشته باشد ، وظیفه کارفرمایان است که در این امور کار و اقدامات لازم را انجام دهند.

فعالیتهای اضطراری

یکی دیگر از تعهدات کارفرمایان اتخاذ تدابیری برای اطمینان از کمترین آسیب در محل کار و کارمندان در مواقع اضطراری است. برای این منظور ، آموزش تیم های اورژانس ، برنامه های اضطراری ، برنامه تخلیه و موارد اضطراری باید توسط کارفرما برگزار شود.

آموزش

کارفرمایان می توانند در صورت دریافت آموزش OHS کارفرمایان و موفقیت آمیز ، آموزش های بهداشت و ایمنی شغلی را در اختیار کارمندان قرار دهند.

نظارت بر محیط کار

نظارت بر محیط کار یکی از وظایف متخصص ایمنی شغلی و پزشک حرفه ای است. با این حال ، در مکانهای کاری که متخصصان ایمنی شغلی و پزشکان محل کار نیستند ، کارفرما می تواند نظارت بر محیط کار را خود انجام دهد.
یک لیست چک برای منابع شناسایی شده خطر در محیط کار برای نظارت بر محیط کار تهیه می شود و باید چک های منظم در این لیست انجام شود.

سوابق حوادث و بازرسی

کارفرما موظف است سوابق مربوط به حوادث ناشی از کار و حوادث نزدیک به زندگی را که در محل کار اتفاق می افتد ، نگه داشته و اصلاحات مربوط به حوادث را انجام دهد. این تعهد حتی اگر ایمنی شغلی در محیط کار وجود داشته باشد مسئولیت کارفرما است. بر این اساس ، کارفرمایان؛ هر تصادف باید به SSI گزارش شود و گزارش تحقیق درباره این حادثه تهیه شود.

کارفرما چه کاری نمی تواند انجام دهد؟

کارفرمایان نمی توانند فعالیتهایی را انجام دهند که نیاز به تخصص و دانش فنی در زمینه بهداشت و ایمنی شغلی دارند. این موارد شامل معاینات بهداشتی ورودی و دوره ای ، اندازه گیری های محیطی و آموزش ها است.

آیا کارفرما می تواند آموزش OHS ارائه دهد؟

کارفرمایان می توانند بسیاری از فعالیت های OHS را انجام دهند و همچنین آموزش های لازم را در مورد بهداشت و ایمنی شغلی کارمندان ارائه دهند.

مقالات دیگر:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با پشتیبانی
1
ارسال پیام به پشتیبانی سایت
نیاز به راهنمایی دارید؟