کفش تنگ چه آسیبهایی را به پا وارد می کند؟

کفش تنگ

کفش تنگ یکی از مشکلاتی است که حتما حداقل یکبار آن را تجربه کرده اید. و همواره هم پایمان را این نوع کفش ها اذیت کرده و راحت نتوانستیم با آن راه برویم. اما واقعا آسیب هایی که کفش تنگ به پا های ما وارد می کند چه تاثیراتی را روی بدن ما می گذارد و آیا در طولانی مدت خطرات آن بیشتر می شود و یا نه مقطعی است و بعد از مدتی پاهای ما می تواند این نوع آسیب ها را با سازی کند ؟ و خیلی از این موارد که شاید ما تا به حال به آنها بی توجه بوده ایم. امروز در این مقاله ما می خواهیم این موضوع را به طور کامل باز گو کنیم پس در انتها با ما همراه باشید.

 

پا قلب دوم انسان است

 

وقتی می‌خوابیم یا راه می‌رویم عضلات ساق پا با پمپاژ کردن، خون را به بالای بدن می‌رساند به این دلیل عضلات پا قلب دوم انسان محسوب می‌شود.

همان‌طور که قلب خون را در بدن پمپاژ می‌کند و به همه اعضای بدن می‌رساند، درعضلات پشت پا یعنی عضلات سه ساق دریچه‌هایی وجود دارد که باید خون را مانند تلمبه پمپاژ کند و از پا خون را بالا بکشد.

حفاظت از پا از کارهایی است که باید به آن بسیار توجه کرد زیرا پا و اندام تحتانی از پرکارترین اعضای بدن هستند که هر روز باید مسافتی را طی کند پس حتما باید برای سلامت و زیبایی پا زمان گذاشت.

می توانید برای اطلاعات بیشتر به مقاله ای با نام پا قلب دوم انسان است مراجعه کنید. 

 

 

کفش تنگ

کفش تنگ

برای بسیاری از ما اتفاق افتاده که از کفشی خوشمان می آید. اما در حین پا زدن متوجه شویم که کمی به پایمان فشار می آورد. از آنجا که بسیار از آن خوشمان آمده و مطابق سلیقه مان است نمی توانیم آن را نخریم. پس قیمت کفش را می پرسیم, مبلغ را پرداخت و کفش تنگ اما زیبای خود را خریداری می کنیم و با خوشحالی مغازه را ترک می کنیم.

اما پس از اینکه اولین بار این کفش را می پوشیم و با آن راه می رویم, فشاری را روی انگشتان پا احساس می کنیم. ممکن است انگشتانمان تاول بزند. زخم شود و دیگر نتوانیم آن را بپوشیم.

اما کفش تنگ چه آسیب هایی را به پا وارد می کند؟ در ادامه به برخی از رایج ترین این آسیب ها می پردازیم.

آسیب های کفش تنگ

 

استفاده از کفش‌های تنگ باعث بروز آسیب های زیادی می شود از جمله؛

  •  قوز شست پا (بونیون).
  •  میخچه.
  •  انگشت چکشی که در آن مفصل میانی انگشت پا کج می‌شود.
  •  انگشتان نامنظم. که در آن انگشت دوم یا سوم پا کج می‌شود و روی انگشت مجاور قرار می‌گیرد.
  •  ناخن فرو رفته در پا
  •  زخم پا به‌خصوص در افراد مبتلابه دیابت که اعصاب پایشان اختلال دارد.

 

راهنمای برای برطرف کردن آسیب های کفش تنگ

 

بند چرمی

 

اگر بندهای چرمی روی کفشتان خیلی تنگ است با استفاده از مقداری آب میتوانید این مشکل را حل نمایید. آب, چرم را منبسط می کند. بنابراین قبل از پوشیدن کفش مقداری آب برروی سطح درونی بند کفشتان اسپری نمایید. سپس کفش ها را بپوشید تا قالب پایتان سطح بند را به اندازه لازم بزرگتر نماید. بهتر است پایتان در کفش بماند تا آب کاملا خشک شود.

 

تاولهای پا

 

برای جلوگیری از تاولهای بد قلق زجر آور که بیشتر در کف پا نمایان میشوند بهتر است کف کفش را با یک ورق فوم بسیار نازک یا کفی نازک بپوشانید، بهتر است قسمت نرم آن بیرون باشد تا پایتان احساس راحتی بیشتری بنماید.

 

 قوس پا

 

کفشهایی که باعث درد در طاق قوسی شکل پا میشوند توانایی کم کردن فشار بر قسمت میانی پا را ندارند. برای کسانی که معمولا دچار این درد میشوند پیشنهاد میشود از بجای پاشنه های باریک از پاشنه های کلفت تر استفاده نمایند، کفشهایی با پاشنه های کلفت تر فشار وزن را از روی قوس پا کمتر می کنند و در نفاط دیگر پا پخش می نمایند. اگر مراسم خیلی رسمی نمی روید بهتر است از کفشهایی با پاشنه کمتر از هشت سانت استفاده نمایید.

 

عرق پا

 

کفشهای تنگ می توانند باعث تاول شوند و همچنان باعث گرم شدن پا درون کفش و تعریق پا گردند. بهترین زمان برای خریدن کفش موقعی است که پاهایتان عرق کرده و خسته است. برای بهار و تابستان کفشهای با روکش پارچه ای و گیوه ای انتخاب نمایید و کفشهای چرمی و سنگین رابرای پائیز و زمستان نگه دارید. برای جلوگیری از تعریق و بوی بد جورابهای نخی بپوشید و یک نکته دیگر اینکه برای اینکه پاهایتان بوی بد بخود نگیرد کمی پودر بچه در کف کفش بریزید و سپس آنرا بپوشید، پودر بچه رطوبت کفش را قبل از اینکه بپوشید بخود جذب می نماید.

 

زخم پاشنه پا

 

دردهایی که در پاشنه پا بوجود می آیند بسیار دردناکند. در حقیقت کفشهایی که برای پایتان بزرگند بیشتر باعث زخم پاشنه میشوند زیرا اجازه می دهند پایتان در کفشتان در حال حرکت باشد به همین دلیل لبه پاشنه کفش باعث ایجاد زخم می گردد. بهترین راهکار این است که قبل از پوشیدن کفش, چسب زخمی را بر روی پاشنه پایتان بزنید.

 

 پینه

پوست های خشک شده در اطراف انگشتان پا یک معضل بزرگ است. یعنی از مواردی است که جلوگیری از آن بسیار راحت تر از درمانش است. انتخاب کفش مناسب به شما بسیار کمک خواهد کرد. از کفشایی که دارای پنجه بسیار تنگ برای پاهایتان می باسد استفاده ننمایید. یا اگر می کنید از جوراب استفاده نمایید. اگر در اطراف انگشتان پایتان پینه دارید حتما به طور مرتب پاهای خود را بشویید. و همیشه از مرطوب کننده های پوست استفاده کنید.

 ترک چرم

 

اگر کفشهای جدیدتان ترک خورد بهترین راهکار این است که آنها را با واکس روغنی واکس بزنید. قبل از واکس زدن بهتر است آنها را زیر کمی آب بگیرید. و سپس وقتی هنوز کاملا خشک نشده اند آنها را با استفاده از پارچه کمی نرم واکس روغنی بمالید.

 

یک اتفاق بد!!

 

در مهمانی هستید و یکباره پاشنه باریک کفشتان می شکند. حتما می خواهید فروشنده را خفه کنید ولی او در دسترس نیست. بنابراین بهترین راهکار امتحان کردن کفش ها در فروشگاه و پیش از خرید است. و از فروشنده بخواهید کفشهایی بشما بدهد که دارای ورق آهنی در قسمت درونی پاشنه باشد. که مقاومت کفش را زیاد می نماید. یا اگر میخواهید مطمئن باشید بهتر است کفشی با پاشنه کلفت انتخاب نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با پشتیبانی
1
ارسال پیام به پشتیبانی سایت
نیاز به راهنمایی دارید؟