بهترین راه برای درمان ترک پا

ترک خوردن پا

ترک پا به نام شقاق نیز شناخته می شوند، این عارضه می تواند آزاردهنده باشند، اما در صورت عدم درمان، گاهی اوقات می توانند منجر به مشکلات جدی تری شوند.

با کمی توجه بیشتر به پاهای خود، با مرطوب کردن آنها حداقل دو بار در روز، آنها را درمان کنید. به دنبال مرطوب کننده های غلیظ باشید.

برخی از مرطوب کننده ها حاوی مواد نرم کننده پوست مانند اوره، اسید سالیسیلیک یا آلفا هیدروکسی اسید هستند که ممکن است به از بین بردن پوست مرده کمک کند. ممکن است باعث سوزش یا سوزش خفیف شوند.

قبل از رفتن به رختخواب به پاشنه های خود توجه بیشتری داشته باشید: پاهای خود را حدود 10 دقیقه در آب ساده یا صابون خیس کنید و خشک کنید. سپس به آرامی پاشنه های خود را با لوفا یا اسکرابر پا مالش دهید تا پوست مرده از بین برود. کرم یا ژله نفتی سنگین‌تر (وازلین، پماد شفابخش آکوافور و غیره) را روی یک جفت جوراب نخی نازک بمالید تا به عملکرد مرطوب‌کننده کمک کند.

پاشنه های خشک و ترک خورده را نادیده نگیرید، زیرا با گذشت زمان ممکن است شقاق عمیق تری ایجاد کنید که خطر عفونت را افزایش می دهد. اگر اقدامات خودمراقبتی کمکی نکرد، با پزشک خود در مورد سایر گزینه های درمانی صحبت کنید.

چه چیزی باعث می شود ترک پا رخ دهد؟

چاقی و شرایط پزشکی که روی پاها تأثیر می گذارد مانند دیابت، اگزما و پسوریازیس نیز می توانند در ایجاد پینه های ترک خورده نقش داشته باشند. کسانی که اغلب با پای برهنه می‌روند یا روی سطوح ناهموار یا ناهموار راه می‌روند نیز می‌توانند باعث ترک پا شوند.

 

بهترین درمان برای ترک پاهای خشک چیست؟

  • سنگ پا یا اسکراب پا. لایه برداری پوست خشک و مرده را از بین می برد و پوست نرم تر و صاف تر زیر آن را نشان می دهد.
  • سوهان پا
  • کرم پا
  • جوراب ژل مرطوب کننده یا جوراب پاشنه دار. …
  • ماسک های لایه بردار پا.

آیا وازلین ترک پا را درمان می کند؟

ژله وازلین را می توان به عنوان یک درمان آرایشی موثر در شب برای پاها و پاشنه های خشک و ترک خورده استفاده کرد

شایع ترین علل خشکی و ترک پاشنه پا شامل موارد زیر است:

شرایط پزشکی مانند چاقی، دیابت، اگزما، کم کاری تیروئید، سندرم شوگرن، درماتوز کف پا نوجوانان، عفونت هایی مانند پای ورزشکاران، عوامل بیومکانیکی مانند صافی کف پا، خار پاشنه، یا ایستادن. برای مدت طولانی.

آیا برای ترک پا باید به پزشک مراجعه کنم؟

پاشنه های خشک و ترک خورده نه تنها زشت هستند، بلکه می توانند منبع درد و خجالت نیز باشند. هنگامی که شکاف‌های پاشنه پا به حدی خشک و ترک می‌خورند که هنگام راه رفتن دچار خونریزی و درد می‌شوند، وقت آن است که از پزشک متخصص پا مراقبت کنید.

 

دلایل ترک پا

عفونت قارچی

یکی از رایج ترین دلایل ترک خوردن پا، عفونت قارچی است. لزوما داشتن قارچ پوستی همرا با خارش نیست و ممکن است که شما متوجه این عارضه نشوید. بنابراین اگر به طور ناگهانی متوجه ترک پای خود شدید سریعا به پزشک مراجعه کنید و آن را درمان نمایید.

عرق بیش از حد در پا

تعریق بیش از حد و محیط های مرطوب و نم دار باعث عفونت پا و پوسته پوسته شدن آن می شود. ورزش کردن این امر را تسریع می کند و بیشتر در ورزشکاران این عارضه بوجود می آید. و یا پا برهنه گشتن در محیط های خیس و نم دار این بیماری را شدید می کند.

استفاده از صندل نامناسب در خانمها

خیلی از خانمها در تابستان صندل های را می پوشند تا پاهایشان کمتر عرق کند ولی در خرید دقت کافی را ندارند و از صندل های نامناسب باعث می شود دچار عارضه ترک خوردن پا خود شوند. همیشه در انتخاب صندل و کفش های خود دقت کافی را داشته باشید. می توانید از صندل طبی یحیی دیدن کنید چرا که این صندلها با استانداردهای روز دنیا ساخته و ارائه می شوند.

 

اگزما

این بیماری مشکلی پوستی است که در طول پوسته شدن پوست اتفاق می افتد. اگزما باعث خارش، خشکی و پوسته شدن پوست پا می شود. اگرچه بیشتر افراد از بچگی اگزما را تجربه می کنند، این بیماری در بزرگسالی نیز به سراغ افراد می آید. برای درمان آن به پزشک مرتبط حتما مراجعه کنید.

کم آبی

کم آبی بدن باعث می شود که  احساس خستگی و کوفتگی داشته باشیم. و همچنین باعث خشک شدن پوست و ترک خوردن پا شود. اگر شما در طول روز به اندازه کافی آب ننوشید باعث می شود این بیماری را تجربه کنید. بدن ما این عادت به پوست اندازی دارد پس با مصرف هشت لیوان آب آن را همیشه خنک و مرطوب نگه دارید. می توانید از سنگ پا استفاده کرد و در حمام گاهی پاهایتان را با آن ماساژ دهید تا از ترک خورد پایتان جلوگیری کنید.

کمبود ویتامین

ترک خوردگی کف پا ممکن است به دلیل بیماری های ناشی از خشکی پوست مانند بیماری های پوستی، قارچ و پوسته ریزی ایجاد شود و همچنین کمبود ویتامین های گروه B و زیادی ویتامین های گروه A و مصرف بعضی از دارو های مشتقات گروه ویتامین A می توانند باعث ترک خوردگی کف پا شوند.

شست وشوی بیش از حد پا

نوع شایع ترک خوردگی کف پا که بیشتر افراد به آن مبتلا هستند، می تواند ناشی از شست و شوی مکرر پا که منجر به تر و خشک شدن کف پا می شود و همچنین زیادی وزن ایجاد گردد.

افرادی که مبتلا به ترک خوردگی کف پا هستند می توانند برای جلوگیری، از کرم های محافظ پاشنه ی پا، کرم های ضد ترک پوست، کفش های طبی و نرم و به کارگیری روفرشی در خانه ها استفاده کنند.

 

منبع

این نوشته در وبلاگ ارسال شده و با برچسب گذاری شده است.
تماس با پشتیبانی
1
ارسال پیام به پشتیبانی سایت
نیاز به راهنمایی دارید؟